Banner 980x90

"Montblanc" decembrī Rīgā prezentēs Kenedijam veltītu rakstāmpiederumu sēriju

Ik gadu Montblanc prezentē Great Characters Edition (izcilām personībām veltītu) rakstāmpiederumu kolekciju, tādejādi pieminot cilvēkus, kas ir bagātinājuši kultūras, politikas, zinātnes un mākslas mantojumu. Šogad rakstāmlietu kolekcija ir veltīta Džonam Ficdžeraldam Kenedijam, kurš bijis visu laiku jaunākais prezidents ASV vēsturē, iedvesmojis pasauli ar savu dinamismu, optimismu un ambīcijām. Savā īsajā dzīves laikā, būdams 35. prezidents Amerikas Savienotajās Valstīs, viņš iedvesmoja amerikāņus spert cilvēces lielo soli uz Mēness un viņa prezidentūras laikā tika izveidots ASV Miera korpuss. Montblanc godina Džonu F. Kenediju kā valstsvīru, harizmātisku līderi, intelektuāli un ģimenes cilvēku.

Rakstāmlietu dizains atspoguļo Džonu F. Kenediju kā fascinējošu personību un ietekmīgu cilvēku ar savu redzējumu. Ivy League stila rakstāmpiederumu uzgalis un korpuss ir izgatavots no tumši zila dārgmetāla, kas atspoguļo izglītību, bet gredzeni, kas ir uz rakstāmlietu korpusa, simbolizē militāro karjeru. Kenedijam daudz nozīmēja viņa ģimene, tāpēc uz pildspalvas uzgaļa ir trīs gredzeni, kas simbolizē trīs brāļus. Šīs kolekcijas rakstāmpiederumi atšķiras ar savu 1960. gadu stilu un tos rotā prezidenta iniciāļi "JFK".

Rakstāmlietas ir ierobežotā daudzumā, 1917 eksemplāros, skaits ir aizgūts no Kenedija dzimšanas gada. Rakstāmpiederumi būs pieejami sarkanā, baltā un zilā krasā, kas atspoguļo tradicionālās burāšanas krāsas. Arī virves fragments, kas ir atainots uz uzgaļa un korpusa, vēsta par viņa aizraušanos ar burāšanu.

Montblanc Great Characters Edition Džonam F. Kenedijam veltītā kolekcija Latvijā un citos pasaules Montblanc veikalos  būs pieejama no 2014.gada decembra.

Best Buddies un Limited Edition Dž.F.Kennedijs:

Līdz ar šīs rakstāmpiederumu līnijas pārdošanas uzsākšanu, Montblanc finansiāli atbalstīs internacionālo labdarības  organizāciju. Best Buddies ir bezpeļņas organizācija, kas nodibināta, lai izveidotu globālu brīvprātīgo kustību, kas palīdz nodarbināt un attīstīt cilvēkus ar intelektuālās un attīstības traucējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)