Banner 980x90

Nedēļas nogalē stāsies spēkā izmaiņas atsevišķos "Rīgas satiksmes" autobusu maršrutos

Rīga, 9.okt., LETA. Līdz ar pludmales sezonas beigām, no sestdienas, 13.oktobra, tiks veiktas izmaiņas atsevišķos SIA "Rīgas satiksme" autobusu darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos, aģentūru LETA informē uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Izmaiņas gaidāmas 2., 3., 19., 24., 29., 36., 58.autobusa, kā arī 11.tramvaja maršrutā brīvdienu sarakstos un no 15.oktobra - 19., 24., 29., 36. un 58.autobusa darba dienu kustības sarakstos.

Zaķis vērš uzmanību, ka darba dienu grafikā 24.autobusa maršrutam tiks veiktas korekcijas arī atiešanas laikos no pieturvietām Rīgas pilsētas centra virzienā. Atiešanas laiki no maršruta galapunktiem darba dienu kustības sarakstā netiks mainīti.

Tāpat no 13.oktobra 58.autobuss kursēs pa pamatmaršrutu "Purvciems - Vecmīlgrāvis", 3.maršruta autobusi turpmāk brīvdienās brauks pa pamatmaršrutu "Pļavnieki - Daugavgrīva", bet 29.maršruta autobuss - pa maršrutu "Mežciems - Vecmīlgrāvis".

30.maršruta autobuss tāpat kā iepriekš kursēs tikai darba dienās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)