Banner 980x90

Nepieciešams naudas aizdevums?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kredīts – tas ir termins, ko cilvēki parasti saista ar bankām, rindām un dokumentiem. Patiešām, lai saņemtu lielu aizdevumu dzīvokļa vai automašīnas iegādei, būs jāveltī pūles, jo neviena banka neizsniedz kredītu vienas dienas laikā. Bet kur vērsties, ja papildu nauda ir nepieciešama steidzami? 

Ātrais kredīts jeb aizdevums internetā var būt īslaicīgu finansiālo grūtību atrisinājums. Šāds aizdevums parasti nav pārāk liels, un ir domāts neatliekamo rēķinu segšanai, nozīmīgu preču un pakalpojumu apmaksai. Ātrais kredīts ir Tava iespēja 15 minūšu laikā iegūt nepieciešamo naudas summu.

"Credit24" – tas ir aizdevums drošā kredītkompānijā
Lai neapmaldītos ātro kredītu piedāvājumā, pievērs uzmanību aizdevumu svarīgākajiem raksturojumiem. Pārbaudi, vai
- no klienta netiek prasīta komisijas, pieteikuma izskatīšanas un naudas pārskaitīšanas maksa;
- aizdevums tiek piešķirts bez dokumentu iesniegšanas un sazināšanās ar darba devēju;
- visa informācija par kredītu, ieskaitot juridisko līgumu, ir pieejama uzņēmuma mājaslapā.

Visus šos nosacījumus izpilda kredīkompānija "Credit24". Tā piedāvā gan parastu ātro kredītu, gan īpašu kredītlīniju. Lai gan abi pakalpojumi ir līdzīgi un tiek piešķirti bez galvojuma un ķīlas, tie ir domāti dažādām situācijām. Katram kredīta veidam ir savas priekšrocības:
- aizdevums ir piemērots cilvēkiem, kuriem ir radusies nepieciešamība aizņemties. Aizdevuma summa ir no 250 līdz 3000 eiro un atmaksas termiņš no 1 līdz 36 mēnešiem;
- kredītlīnija ir speciāli izstrādāta, lai klients varētu izņemt naudu pakāpeniski atkarībā no vajadzības. Šis pakalpojums būs noderīgs, ja precīzi nezināt, cik liela summa Jums ir nepieciešama. Kredītlīnijas limits ir 3000 eiro, ko var atmaksāt 1–24 mēnešu laikā.

Jo vairāk iespēju, jo vieglāk izvēlēties
Rūpējoties par klientiem, "Credit24" nodrošina iespēju pieteikties kredītam ne vien tiešsaistē, bet arī citās vietās. Lai gan ātrais aizdevums sākotnēji bija veidots tieši kā interneta pakalpojums, apstākļi ne vienmēr ļauj nokļūt pie datora, lai nosūtītu pieteikumu. Tāpēc "Credit24" aizdevumam varēsi pieteikties ne tikai uzņēmuma mājaslapā www.credit24.com, bet arī
- lielākajās Latvijas Pasta nodaļās;
- "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos.

"Credit24" aizdevums ir pieejams Latvijas pilsoņiem vai pastāvīgajiem iedzīvotājiem no 18 līdz 70 gadu vecumam. Aizņemies atbildīgi un saglabā savu kredītvēsturi tīru, lai paturētu iespēju izmantot kreditēšanas pakalpojumus nākotnē. Ienāc www.credit24.com un uzzini vairāk par kredītu nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)