Banner 980x90

Pacientiem atvērta Baltijā modernākā ķirurģijas klīnika "Aiwa Clinic"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rīgā atvērta ķirurģijas klīnika "Aiwa Clinic", kur ar Baltijā modernākajām tehnoloģijām mājīgā atmosfērā Latvijas labākie speciālisti pacientiem piedāvā diagnostiku, visplašākā spektra ķirurģiju, kā arī pēcoperācijas rehabilitāciju.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Aiwa Clinic" sabiedrisko attiecību konsultante Zane Dzalbe, klīnika veidota pēc Eiropas labāko medicīnas iestāžu koncepta, pacientiem mājīgās telpās un viesnīcas tipa palātās, piedāvājot augstvērtīgu medicīnisko aprūpi. "Aiwa Clinic" praktizējošo speciālistu komandā ir vairāk nekā 50 Latvijas labākie profesionāļi, ik gadu plānots veikt aptuveni četrus tūkstošus operāciju.

Klīnikas vadītājs Dr.Valērijs Ratobiļskis: "Šī ir Latvijā pirmā privātklīnika, kas paralēli vispārējai ķirurģijai piedavā otolaringoloģiju, traumatoloģiju, ortopēdiju, ginekoloģiju, proktoloģiju, uroloģiju, acu ķirurģiju, pacientiem veicot gan kataraktas, gan acu plakstiņu plastiskās operācijas." Klīnikā notiek arī sarežģītas un maz invazīvas operācijas, izmantojot inovācijas endoskopijā un lāzerķirurģijā. "Tā kā veicam arī traumatoloģiskās ortopēdiskās operācijas, to skaitā gūžu un plecu locītavu operācijas, klīnikā piedāvā arī ļoti nozīmīgo pēcoperācijas rehabilitāciju," piebilst Dr.Ratobiļskis.

Savukārt dienas stacionārā ikvienam iespējams veikt vispārējo veselības pārbaudi jeb check – up programmu. Tā nozīmē to, ka pacientam vienas vai divu dienu laikā izvērsti veic visas nepieciešamās pārbaudes, ārsts izstrādā individuālu ārstēšanas plānu un sniedz nepieciešamās rekomendācijas. Šāds pakalpojums šobrīd ir ļoti pieprasīts gan no Latvijas, gan ārvalstu pacientiem. Kompleksās diagnostikas programmas viena no svarīgākajām priekšrocībām ir iespēja konstatēt slimību agrīnā stadijā, kamēr tā vēl norit bez simptomiem.

Ķirurģijas klīniku "Aiwa Clinic" izveidojusi Veselības centru apvienība (VCA), kas ietilpst vienā no lielākajiem medicīnas holdingiem Latvijā. Vienpadsmit VCA poliklīnikās visā Latvijā pacientiem pieejamas plaša profila manipulācijas un izmeklējumi. Ja ķirurģijas stacionāri līdz šim atradās trijās Rīgas lielākajās VCA poliklīnikās, tad tagad tie centralizēti vienuviet. "Aiwa Clinic" pacientiem ērti, ka augstākās kvalitātes medicīnisko aprūpi iespējams saņemt vienuviet, bez gaidīšanas rindā, bet ārsts, kuram pacients uzticas, ar viņu ir kopā no izmeklēšanas sākuma līdz atveseļošanās brīdim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)