Banner 980x90

Pagājušajā nedēļā pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums - "Projekts B220"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums bija SIA "Projekts B220", kuras pamatkapitāls ir 170 000 eiro, informē UR.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, uzņēmums "Projekts B220" reģistrēts 11.augustā. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir SIA "Smartbyg".

UR informē, ka pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un UR reģistrēti 186 jauni subjekti, kas ir par 15 mazāk nekā pirms nedēļas. No kopējā skaita visvairāk jeb 170 bija SIA, 11 individuālie komersanti, divas zemnieku saimniecības, kā arī pa vienai kooperatīva sabiedrībai, akciju sabiedrībai un ārvalsts komersanta filiālei.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 158 subjekti, kas ir par 18 mazāk nekā pirms nedēļas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)