Banner 980x90

Par Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas jauno vadītāju iecelta Baiba Rozentāle

Rīga, 18.janv., LETA. Šodien Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas ārkārtas sēdē par tās jauno vadītāju tika ievēlēta kādreizējā veselības ministre Baiba Rozentāle (S).

Komentējot savu lēmumu atstāt amatu, līdzšinējā komitejas vadītāja Olga Veidiņa (S) aģentūrai LETA sacīja, ka šajā amatā esot pavadījusi gana ilgu laiku un gribot pārmaiņas. "Es jau septiņus gadus vadu vienu no sarežģītākajām komitejām. Tas ir ilgs laiks un acīmredzot esmu gatava pārmaiņām. Turklāt gan labklājības, gan veselības nozarē valstiskā līmenī gaidāmas lielas pārmaiņas un uzskatu, ka Rozentāles kundzes līdzšinējā darba pieredze ļaus viņai vēl efektīvāk komunicēt ar Ministru kabinetu," pauda Veidiņa.

Opozīcijas partijas nevienu pārstāvi komitejas vadītāja amatam no savas puses nevirzīja. Vienlaikus par Rozentāles kandidatūru opozīcija balsoja pret.

Rozentāle ir ilggadēja Latvijas Infektoloģijas centra direktore un no 2009.gada jūnija līdz 2010.gada martam bija veselības ministre.

Šodien plkst.15 notiks arī Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēde, kurā tiks lemts par komitejas vadītāja Vadima Baraņņika (S) nomaiņu. Kā jaunais kandidāts amatam tiek virzīts Vadims Faļkovs (S).

Patlaban "Saskaņa" Rīgas domē turpina vadīt arī Pilsētas attīstības un Finanšu un administrācijas lietu komiteju.

Kā ziņots,  Rīgas domes "Saskaņas" frakcija nolēmusi pašvaldības komiteju vadībā nomainīt savus pārstāvjus, proti, veicot izmaiņas divu komiteju un frakcijas vadībā.

Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Baraņņiks un Sociālo jautājumu komitejas vadītāja Veidiņa ir pieņēmuši lēmumu pāriet no komiteju vadītāju amatiem uz "Saskaņas" frakcijas priekšsēdētājas vietnieku amatiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)