Banner 980x90

Par teju 169 975 eiro veiks Juglas kanāla krastu nostiprinājuma remontu

Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Rīgas domes Mājokļu un vides departaments teju 169 975 eiro atvēlējis Juglas kanāla krastu nostiprinājuma remontam.

Līgums par darbu veikšanu par 169 974 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, tiks slēgts ar SIA "Baltijas jūras ģeoloģijas centrs", liecina Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta informācija.

Departamenta izsludinātajā iepirkumā par Juglas kanāla krastu nostiprinājuma remonta veikšanu kopumā tika saņemti divi piedāvājumi.

Juglas kanāla krasta daļa pie Vidzemes alejas ūdens līmeņa svārstību rezultātā, kā arī sniega un ledus kušanas ūdeņu ietekmē vietām ir izskalota. Krasts daļēji iebrucis, tādēļ nepieciešamas veikt tā nostiprināšanas darbus, izmantojot kompleksu rekreatīvo sistēmu, un uzlabot drošību.

Iepirkuma uzvarētājam būs jāveic kanāla krastā esošo dzelzsbetona plākšņu demontāža, veco dzelzsbetona plātņu montāža, jaunu dzelzsbetona plātņu montāža, koka pāļu un brusu ierīkošana, šķembu uzbērumu ierīkošana un akvatorijas teritorijas apsekošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)