Banner 980x90

Pārgaujas novads starp pirmajiem Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centra ieviesējiem Latvijā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 27.novembrī, plkst.11.00, Pārgaujas novada Stalbes pagasta "Iktēs" svinīgi tiks atklāts Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs (VPVKAC), pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja VPVKAC sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Onkele.

Turpmāk Pārgaujas novada iedzīvotāji savas pašvaldības un noteiktus valsts pakalpojumus varēs saņemt vienkopus – ātrāk, ērtāk, izdevīgāk! Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru izveide ir mērķtiecīgs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) virzītās politikas rezultāts, lai iedzīvotājiem padarītu ērtāku un pieejamāku publisko pakalpojumu saņemšanu.

Stalbes VPVKAC klātienē var pieteikt noteiktus Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pakalpojumus. Iedzīvotāji var saņemt arī informāciju par Nodarbinātības valsts aģentūras, Uzņēmumu reģistra, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Valsts darba inspekcijas, VID, VSAA un Valsts zemes dienesta e-pakalpojumiem un palīdzību e-pakalpojumu lietošanā. Savukārt Lauku atbalsts dienests sadarbību ar pašvaldībām uzsāks 2016.gadā.

Uzkrājot un izvērtējot iestāžu un pašvaldību sadarbības pieredzi, VPVKAC pieejamo valsts pakalpojumu klāstu plānots papildināt.

Ikviens tiek aicināts aktīvi izmantot VPVKAC sniegtos pakalpojumus un priekšrocības! Darba laiks: P.: 8.00-17.00, O.: 8.00-17.00, T.: 8.00-18.00, C.: 8.00-17.00, P.: 8.00-16.00, S.-, Sv. - Stalbes VPVKAC ir viens no 66 klientu apkalpošanas centriem, ko VARAM līdz gada beigām atklās visā Latvijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)