Banner 980x90

Pārrunās Āgenskalna tirgus turpmāko darbību

Rīga, 26.jūl., LETA. Āgenskalna tirgū šodien plkst.11 notiks Rīgas domes vadības un SIA "Kalnciema iela" pārstāvju tikšanās, kurā plānots iepazīties ar tirgus turpmāko darbību un iecerēm, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Pašvaldību tikšanās laikā pārstāvēs Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks (GKR) kopā ar Rīgas domes Pilsētas īpašumu komitejas priekšsēdētāju Oļegu Burovu. Pasākumā piedalīsies arī Rīgas domes Īpašuma departamenta atbildīgie speciālisti, kā ar SIA "Kalnciema iela" pārstāvji – arhitekte Liene Griezīte un projekta vadītājs, arhitekts Roberts Valdmanis.

Nākamnedēļ, 3.augustā, Kalnciema kvartālā saimniekojošais uzņēmums SIA "Kalnciema iela" plāno atsākt Āgenskalna tirgus darbību un sākt āra tirdzniecību tā teritorijā.

Šogad februārī Rīgas domes Īpašuma departaments izsludināja Āgenskalna tirgus ēkas un tai pieguļošās teritorijas nomas tiesību izsoli. SIA "Kalnciema iela" bija vienīgā pretendente, kas 18.maijā ieguva tiesības nomāt tirgus teritoriju uz 30 gadiem. Patlaban tirgus teritorijā ir demontētas visas vidi degradējošās būves.

Saskaņā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta izstrādāto nomas tiesību nolikumu nomniekam Āgenskalna tirgus ēka un tai pieguļošā teritorija pilnībā ir jāatjauno trīs gadu un sešu mēnešu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)