Banner 980x90

"Aldarim" iecelti jauni valdes locekļi

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Par AS "Aldaris" jaunajiem valdes locekļiem kļuvuši uzņēmuma pārdošanas direktors Artūrs Ilziņš un personāla direktore Sigita Ozola. Iepriekš uzņēmuma valde strādāja nepilnā sastāvā un tajā darbojās tikai bijušais uzņēmuma izpilddirektors Marguss Kasteins, kurš darbu uzņēmumā ir atstājis, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē A/S "Aldaris" sabiedrisko attiecību konsultants Oskars Fīrmanis.

Kā atzinusi "Carlsberg" Grupa, tad pašreizējos alus tirgus apstākļos, kas ir ļoti izaicinoši, ir ļoti svarīgi, lai uzņēmuma valdē būtu pārstāvēti vietējie vadītāji, kuriem ir  atbilstošas kompetences un zināšanas par vietējo tirgu.

Uzņēmuma pārdošanas direktors Artūrs Ilziņš uzņēmumā strādā nepilnu gadu, šajā laikā lielu vērību pievēršot uzņēmuma produktu portfeļa un klientu attiecību sakārtošanai, kā arī iekšējo darba procesu un pārdošanas rādītāju uzlabošanai. Arī iepriekšējā pieredze Ilziņam ir saistīta ar pārtikas industriju, strādājot vairākos šīs sfēras uzņēmumos.

Līdzīgi kā Ilziņš, arī Sigita Ozola darbu "Aldarī" uzsāka 2015.gada beigās. Sākotnēji uzņēmumā viņa pildīja personāla vadītājas pienākumus, bet 2016.gada sākumā jau kļuva par alus darītavu "Aldaris" un "Saku" personāla direktori. Ozola iepriekš strādājusi gan pārtikas un finanšu, gan IT nozarē. 

Jauno "Aldara" izpilddirektoru plānots iecelt tuvākajā laikā, rūpīgi izvērtējot dažādus iespējamos atlases kritērijus, t.sk.vietējā menedžmenta priekšrocības.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)