Banner 980x90

"Benu aptiekas" pievienos sev Rīgas Dzemdību namā esošo "Māmiņas aptieku"

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Aptieku tīkla "Benu aptiekas" pārvaldītāja SIA "Benu aptieka Latvija" reorganizācijas ceļā sev pievienos Rīgas Dzemdību namā esošās aptiekas pārvaldītāju SIA "Māmiņas aptieka", liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums "Māmiņas aptieka" pārvalda aptieku "Māmiņas veikals".

Reorganizācijas procesa sākums reģistrēts šī gada 17.novembrī.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Māmiņas aptiekas" apgrozījums pērn bija 259 510 eiro, peļņa - 4317 eiro. SIA "Māmiņas aptieka" dibināta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. Kopš 30.augusta uzņēmums pieder "Benu aptieka Latvija". Līdz tam "Māmiņas aptieka" piederēja Irēnai Lazdānei.

"Benu aptieka Latvija" pārstāvji nav atklājuši darījumu summu, kā arī to, kādas izmaiņas gaidāmas šajā aptiekā.

Kā ziņots, "Benu aptieka Latvija" peļņa pērn bija 1,29 miljoni eiro salīdzinājumā ar 903 456 eiro iepriekšējā gadā, bet apgrozījums - 39,08 miljoni eiro salīdzinājumā ar 37,88 miljoniem 2014.gadā.

"Benu aptieku" tīkls Latvijā apvieno 60 aptiekas un četras aptieku filiāles.

"Benu aptieka Latvija" dibināta 1995.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 333 410 eiro. "Benu aptieka Latvija" pilnībā pieder SIA "Phoenix Baltics Holding", kuras īpašniece savukārt ir Vācijas kompānija "Phoenix International Beteiligungs GmbH".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)