Banner 980x90

"BENU veselības un skaistuma akadēmija" aicina uz semināru par mazu bērnu aprūpi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinot februārī aizsākto bezmaksas lekciju ciklu, "BENU veselības un skaistuma akadēmija" aicina uz lekciju, kas šoreiz īpaši saistoša būs topošajiem un jaunajiem vecākiem.

Apmeklētājiem būs iespēja noklausīties speciālistu stāstījumus par bērnu aprūpi, pareizu uzturu, zīdaiņu higiēnu un citām tēmām. Zīdaiņa ienākšana ģimenē ir īpaši satraucošs brīdis ikvienai ģimenei. Tas prasa jaunajiem vecākiem apgūt daudz jaunu iemaņu, kas palīdzēs mazajam augt un attīstīties, iespējami labāk pielāgojoties apkārtējai pasaulei.

Tieši tāpēc šoreiz "BENU veselības un skaistuma akadēmija" veltīta topošajiem un jaunajiem vecākiem. Lekcijā piedalīsies uztura speciāliste Liene Sondore, bērnu aprūpes speciāliste, Mg.sc.sal. Dr.I.Putniņa, BENU aptieku farmaceite Natālija Petrenko, kā arī farmācijas kompānijas TEVA pārstāvis.

Pēc katras no speciālistu prezentācijām klausītājiem būs iespēja speciālistiem uzdot sev interesējošus jautājumus. "BENU veselības un skaistuma akadēmijas" bezmaksas lekcija "Bērna aprūpe un pareizs uzturs" norisināsies 15.jūnijā plkst.17.00 viesnīcā "Monika" Rīgā, Elizabetes ielā 21. Izglītojošo bezmaksas semināru cikls februārī Rīgā aizsākās ar vecākiem veltītu tematu par astmu bērniem.

Ar aktuālā semināra programmu iespējams iepazīties BENU aptieku mājaslapā www.benu.lv. *Bezmaksas seminārā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs - BENU lojalitātes kartes īpašnieks, piesakoties pa tālruni 67067950. BENU lojalitātes kartei iespējams bez maksas pieteikties ikvienā BENU aptiekā vai aptieku tīkla mājas lapā.

Bezmaksas lekciju cikls "BENU veselības un skaistuma akadēmija" ir daļa no plašāk īstenota BENU aptieku projekta "BENU akadēmija".

Tā ietvaros tiek uzsākta arī programma "BENU veiksmes akadēmija", kuras mērķis ir BENU aptieku farmaceitiem sniegt iespēju celt savu profesionālo kvalifikāciju un farmaceitisko aprūpi kopumā, kā arī programma "BENU nākotnes akadēmija", kas izveidota, lai popularizētu farmaceita profesiju skolēnu un topošo farmaceitu vidū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)