Banner 980x90

"Credit24" – uzticams sabiedrotais finanšu jautājumos

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Mūsdienu straujajā dzīves ritmā arvien lielāka nozīme ir interneta sniegtajām iespējām.  Tās var noderēt arī tad, ja radušies neplānoti izdevumi un nepieciešams aizdevums. Ja bankas vai citas kredītiestādes apmeklējums un kredīta pieteikuma sagatavošana prasa laiku, tad ātrais kredīts pieejams internetā salīdzinoši īsā laikā. Viss, kas nepieciešams, ir internets, mobilais telefons, konts bankā un brīvs brīdis pieteikuma aizpildīšanai.

Šobrīd nebanku aizdevēju piedāvājums ir visai plašs. No vienas puses, tas nozīmē lielākas izvēles iespējas, no otras – var radīt zināmu apjukumu. Kuru aizdevēju izvēlēties un kurš risinājums būs vispiemērotākais? Meklējot atbildi uz šiem jautājumiem un vērtējot kredītdevējus un dažādos aizdevumu veidus, jāpievērš uzmanība ne tikai pieejamajām aizdevuma summām, atmaksas termiņiem un procentu likmēm, bet arī tam, cik uzticams ir konkrētais aizdevējs – labi zināms un novērtēts kredītdevējs nodrošinās labāko apkalpošanu, personas datu aizsardzību un skaidri saprotamus līguma nosacījumus.

5 iemesli, kādēļ izvēlēties "Credit24"
Viens no zināmākajiem aizdevējiem ir "Credit24" – kompānija ar plašu un apmierinātu klientu loku, un mūsdienu prasībām atbilstošiem finanšu risinājumiem. Kredīta noformēšana pie "Credit24" paredz:
• vienkāršus aizdevuma nosacījumus – kredīti tiek izsniegti bez sarežģītām formalitātēm;
• iespēju kredītam pietiekties jebkurā laikā: aizpildi pieteikumu, kad vēlies, un tas tiks izskatīts "Credit24" darba laikā – katru dienu no plkst. 8.00 līdz 22.00;
• iespēju saņemt piemērotāko variantu –  aizdevumu vai kredītlīniju – un atmaksāt to sev piemērotā periodā 36 mēnešu laikā;
• ātru pieteikuma izskatīšanu un aizdevuma saņemšanu – īpaši aktuāli tas ir situācijās, kad finanšu līdzekļi vajadzīgi steidzami;
• iespēju saņemt bezmaksas atgādinājumu par maksājuma datuma tuvošanos.

Lai pieteiktos kredītam, jāaizpilda pieteikums internetā. Naudas aizdevumu iespējams noformēt arī "Maxima XX" un "Maxima XXX" veikalos, kā arī lielākajās Latvijas Pasta nodaļās. Tādā gadījumā vajadzīgs arī personu apliecinošs dokuments.

Kredīta noformēšanas nosacījumi
Uz "Credit24" aizdevumu var pretendēt pilngadīgie Latvijas Republikas pastāvīgie iedzīvotāji, kuriem ir regulāri ienākumi un pozitīva kredītvēsture. Ja atbilsti aizdevēja prasībām un esi izvērtējis kredīta nepieciešamību, izvēlies piemērotāko aizdevuma summu, atmaksas termiņu un aizpildi reģistrācijas formu. Pozitīva lēmuma gadījumā naudu savā bankas kontā saņemsi pēc dažām minūtēm un varēsi to tērēt pēc saviem ieskatiem. 

Ātrais aizdevums var noderēt dažādās situācijās, taču jāpatur prātā, ka tā noformēšana ir atbildīgs lēmums. Aizņemies pārdomāti, izvērtējot savu maksātspēju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)