Banner 980x90

"Dzirciema poliklīnikas" rekonstrukciju cer pabeigt līdz maijam, darbos ieguldot vienu miljonu eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
SIA "Rīgas veselības centrs" filiāles "Dzirciema poliklīnika" rekonstrukcijā plānots ieguldīt aptuveni vienu miljonu eiro un darbus pabeigt līdz maijam, preses konferencē pastāstīja Rīgas domes Īpašumu departamenta direktors Oļegs Burovs.

Viņš norādīja, ka šobrīd ir apstiprināti rekonstrukcijas plāni un pēc mēneša plānots izsludināt iepirkumu. Poliklīnikas rekonstrukcijas darbus plānots sākt šogad un pabeigt aptuveni sešu mēnešu laikā līdz nākamā gada maijam. Šobrīd tiek plānots, ka poliklīnikas rekonstrukcija izmaksās līdz vienam miljonam eiro.

Paredzēts, ka poliklīnikas telpas būs atbrīvotas līdz 1.oktobrim. Uz rekonstrukcijas laiku gandrīz visi speciālisti darbu turpinās "Rīgas veselības centra" filiālē Buļļu ielā.

Rekonstrukcijas laikā plānots izremontēt visu ēku, izveidojot vairākus ārstniecības blokus. Ēkas pirmajā stāvā saglabās ģērbtuvi, reģistratūru un aptieku, kā arī ierīkos plašāku dežūrārsta kabinetu ar atsevišķu ieeju. Vairāk vietas nekā patlaban tiks atvēlēts procedūrām un laboratorijai. Pirmajā stāvā saglabāsies arī ginekoloģijas bloks, kurā tiks izveidoti vairāk kabineti.

Otrajā stāvā tiks ierīkots ģimenes ārstu bloks, kā arī izbūvēti papildu kabineti ģimenes ārstiem. Vairākas telpas būs atvēlētas ķirurģijai. Turklāt poliklīnikā strādās arī bērnu neirologs. Tāpat otrajā stāvā tiks izveidota rehabilitācijas nodaļa, kurā tiks ierīkotas telpas ar bīdāmo sienu un vingrošanas zonu. Šajā nodaļā fizioterapiju varēs nodrošināt 30 cilvēkiem.

Trešajā stāvā saglabāsies stomatoloģijas bloks, kā arī būs acu ārsta kabinets, kardiologa kabinets un endokrinoloģijas kabinets. Tajā būs izvietots arī vadības bloks.

Ēka, kurā šobrīd atrodas filiāle, tika uzbūvēta 1967.gadā par Pārdaugavas rūpnīcu saziedotajiem līdzekļiem kā ambulatorās ārstniecības iestāde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)