Banner 980x90

"Latvijas balzams veikali" par 30 000 eiro rekonstruējuši veikalu Marijas ielā

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Specializēto dzērienu veikalu ķēde "Latvijas balzams veikali" turpina pirms diviem gadiem sākto tirdzniecības vietu modernizāciju, pēc rekonstrukcijas atklājot vēsturiski vienu no pirmajiem tīkla veikaliem Rīgā, Marijas ielā 1, veikala atjaunošanā ieguldot vairāk nekā 30 000 eiro.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmuma vadītāja Viktorija Voičenko, šis ir uzņēmumam stratēģiski svarīgs veikals ne tikai lielās cilvēku plūsmas dēļ.

"Veikals atrodas pretim Centrālajai stacijai un būtiski ietekmē pirmo iespaidu par Rīgu, un veido pilsētas seju. Tādēļ rekonstrukcija bija nepieciešama, ne tikai domājot par biznesa attīstību, bet arī pilsētvides uzlabošanu. Turklāt veikals atrodas vēsturiskā ēkā, kuras 1.stāvā jau kopš 18.gadsimta rindojas virkne veikalu. Mūra nams celts 1884.gadā, tā arhitekts bija Kārlis Johans Felsko," sacīja Voičenko.

Viņa arī norādīja, ka rekonstrukcijas gaitā veikalam nomainīti logi un izkārtnes, modernizēts interjers, kā arī pilnveidots produktu klāsts.

Atjaunotais veikals ir jau divpadsmitā atjaunotā tirdzniecības vieta. Kā ziņots, uzņēmums kopš 2014.gada veikalu tīkla modernizācijā ieguldījis apmēram 300 000 eiro, atjaunot ne tikai fasādes un veicot iekštelpu remontu, bet arī veidojot ērtāku un modernāku iepirkšanās vidi.

"Latvijas balzams veikalu" specializēto tīklu patlaban veido 45 veikali, no kuriem četri ir "premium" koncepcijas veikali.

Kā ziņots, "Latvijas balzams veikalu" īpašniece ir SIA "Bravo". Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 10,16 miljoni eiro salīdzinājumā ar 10,97 miljoniem iepriekšējā gadā, bet zaudējumi - 13,65 miljoni salīdzinājumā ar 7673 eiro peļņu 2014.gadā.

"Latvijas balzams veikali" kopš 2014.gada oktobra iekļauti holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzamu", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", "Bennet Distributors" un "Darija" Lietuvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)