Banner 980x90

"SMScredit.lv" turpina atbalstīt vienus no labākajiem godalgotajiem Latvijas sportistiem

Vēloties sniegt savu ieguldījumu Latvijas sporta attīstībā, "SMScredit.lv" kopš 2009. gada sniedz finansiālu atbalstu Latvijas sportistiem, sporta komandām un valsts mēroga sacensību organizēšanai.

"SMScredit.lv" ilggadējais atbalsts sportam dod iespēju pacelt sacensības jaunā līmenī, nodrošinot sportistiem labākus trenēšanās apstākļus, modernāku inventāru un kompetentāku speciālistu piesaisti. Šogad "SMScredit.lv" sniedz finansiālu atbalstu vairāku sporta veidu spožākajiem pārstāvjiem, kuri ir godam nesuši savu un Latvijas vārdu starptautiskā līmenī – divkārtējiem FIVB Pasaules Tūres čempioniem pludmales volejbolā Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, Pekinas Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējam šķēpmetējam Aināram Kovalam, Pasaules čempionam boksā IBA un IBF versijās Mairim Briedim, Pasaules čempionāta Pekinā bronzas medaļas ieguvējai Laurai Ikauniecei-Admidiņai, FIA Pasaules rallijkrosa čempionāta 3. vietas ieguvējam Reinim Nitišam, kā arī Latvijas Futbola virslīgai un Latvijas BMX čempionātam.

"Sniedzot atbalstu vadošajiem Latvijas sportistiem, mēs, "SMScredit.lv" komanda, palīdzam cilvēkiem, kuri ar savu neatlaidību, mērķtiecību, darbu pierāda to, ka Latvijas sportisti var būt un ir vieni no labākajiem pasaulē. Mūsu atbalsts nav izmērāms tikai ar naudas zīmēm, tas dod sportistiem zināmu drošības sajūtu, apzinoties, ka blakus, kopā ar citiem cīņubiedriem, komandas pārstāvjiem, vienmēr stāv uzticams partneris, kas tic sportista spēkiem, atbalstīs un palīdzēs sasniegt arvien augstākas virsotnes," uzsver AS "4finance" izpilddirektors Toms Jurjevs.

Atbalsts sportam Latvijā ir īpaši svarīgs, jo profesionālā nodarbošanās ar jebkuru sporta veidu prasa ievērojamus finansiālos ieguldījumus, kuru trūkuma dēļ sportisti nevar pilnvērtīgi attīstīties un uzrādīt savus labākos iespējamos rezultātus.

"Finansiālais atbalsts palīdz mums ievērojami atslogot sezonas izdevumus. Pateicoties SMScredit.lv sniegtajam atbalstam mums ir bijusi iespēja aktīvās sezonas laikā piedalīties savu sporta veidu augstākā līmeņa sacensībās starptautiskajā arēnā, tādā veidā nostiprinot Latvijas sportisku labo slavu pasaulē," atzīst pludmales volejbolistu Samoilova un Šmēdiņa menedžeris Edgars Buļs.

Savukārt BMX čempionāta organizatora Arta Ozola skatījumā: "SMScredit.lv" sniegtais finansiālais atbalsts BMX čempionātam dod iespēju rīkot arvien kvalitatīvākas BMX sacensības Latvijā - veikt trases labiekārtojumu atbilstoši Eiropas standartiem, nodrošināt profesionālu tiesnešu brigādi un izklaides pasākumus skatītājiem sacensību laikā. Pateicoties atbalstam ir izdevies "pacelt" sacensības jaunā līmenī. Sacensību organizēšanas kvalitāte un profesionalitāte vilinājusi sportistus no tuvākajām kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Ukrainas un Krievijas - piedalīties Latvijā rīkotajās sacensībās".

Sportistu panākumi ir atkarīgi ne tikai no viņu sportiskā gara, gribasspēka un gatavības smagam darbam, bet arī no vairākiem faktoriem, kurus sportisti nespēj ietekmēt. Finansiāls atbalsts sportam palīdz piesaistīt kompetentus trenerus, pieredzējušus ārstus, iegādāties kvalitatīvu treniņu inventāru, labiekārtot sacensību trases un spēļu laukumus ar modernāku aprīkojumu, startēt starptautiskā mēroga sacensībās un sasniegt arvien augstākus rezultātus.

"SMScredit.lv" atbalstīto sportistu panākumi ne tikai priecē sporta līdzjutējus, bet arī iedvesmo bērnus un jauniešus pievērsties profesionālām sporta nodarbībām sev tīkamajā sporta veidā, un, līdzinoties saviem elkiem, pierādīt, ka viss ir iespējams - arī kļūt par labāko pasaulē no Latvijas. Par SMScredit.lv SMScredit.lv ir viens no nebanku kredītdevēja AS "4finance" zīmoliem.

Finanšu nozares uzņēmums AS "4finance" ir viens no Eiropas lielākajiem un straujāk augošajiem nebanku kredītdevējiem ar vairāk kā 4 miljoniem klientu 15 pasaules valstīs. Uzņēmums dibināts 2008. gadā, un nodarbina aptuveni 1500 darbiniekus. Galvenais kompānijas birojs atrodas Latvijā, Rīgā. 4finance klientiem kompānijas pakalpojumi pieejami Argentīnā, Armēnijā, ASV, Bulgārijā, Čehijā, Dānijā, Gruzijā, Latvijā, Lietuvā, Meksikā, Polijā, Rumānijā, Somijā, Spānijā un Zviedrijā. Klientu un sabiedrības interesēs, kā arī atbildīgas nebanku kreditēšanas prakses veicināšanai, "4finance" Latvijā izveidojis finanšu izglītības platformu aiznemiesatbildigi.lv. Platformas mērķis ir nodrošināt apmeklētājus ar iespējami pilnīgu informāciju par nozares darbību un privātpersonu finansēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)