Banner 980x90

Raņķa dambja degošā grausta dzēšanas dēļ mainīts 3.autobusa maršruts

Rīga, 26.nov., LETA. Saistībā ar Kalnciema ielā 2b un Raņķa dambī 14 degošā neapsaimniekotā nama dzēšanas darbiem ir mainīts 3.autobusa maršruts, aģentūrai LETA pavēstīja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča.

Patlaban 3.maršruta autobusi centra virzienā uz Pļavniekiem brauc pa apvedceļu - Daugavgrīvas iela - Krēslas iela - Slokas iela - Kalnciema iela līdz Raņķa dambim, kur atgriežas maršrutā.

Izmaiņu rezultātā apstāšanās nenotiek pieturvietā "Kalnciema iela".

Jau vēstīts, ka naktī uz 25.novembri Rīgā, blakus Kalnciema ielai, aizdegās neapsaimniekota ēka, kuras dzēšanas darbi joprojām turpinās, tāpēc ir slēgta satiksme Kalnciema ielas un Raņķa dambja krustojumā. Tāpat slēgta Raņķa dambja braukšanas josla virzienā uz Balasta dambi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)