Banner 980x90

Otrdien būs vairāk nokrišņu, vietām snigs spēcīgi

Rīga, 5.febr., LETA. Otrdien Latvijā būs mākoņaināks un sniegotāks laiks, vietām snigs spēcīgi, prognozē sinoptiķi.

Naktī vairāk snigs Zemgales rietumu daļā, dienā stipra snigšana gaidāma galvenokārt vietām Kurzemē un Vidzemē. Kaut nedaudz uzsnigs visā Latvijā.

Pārsvarā pūtīs lēns vējš. Nakts sākumā Kurzemes piekrastē saglabāsies ziemeļu vēja brāzmas līdz 13 metriem sekundē, savukārt no rīta un dienā Dienvidkurzemes piekrastē ziemeļrietumu vējš brāzmās pieņemsies spēkā līdz 14 metriem sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs no -4 grādiem dažviet Kurzemes piekrastē līdz -13 grādiem vietām Vidzemē, Latgalē un Sēlijā, maksimālā temperatūra dienā - no nulles Kurzemes rietumkrastā līdz -7 grādiem valsts austrumos.

Rīgā otrdien gaidāms mākoņains laiks, palaikam snigs, no rīta un dienas pirmajā pusē daļā pilsētas snigs stipri. Vējš kļūs lēns un iegriezīsies no dienvidrietumiem. Gaisa temperatūra -7 grādi naktī un -4 grādi pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)