Banner 980x90

Rekonstruēs tirdzniecības centru "Galerija Azur"

Rīga, 7.aug., LETA. Līdz nākamā gada otrajam pusgadam plānots rekonstruēt tirdzniecības centru "Galerija Azur", līdz ar to centru uz laiku plānots slēgt, liecina izvietotā informācija tirdzniecības centra mājaslapā.

Centra pārstāvji skaidro, ka "Galerija Azur" drīzumā piedzīvos vērienīgas pārmaiņas, un to dēļ tirdzniecības centrs patlaban ir slēgts apmeklētājiem. Pēc rekonstrukcijas ir plānots atvērt ceturto "K Senukai" veikalu Rīgā vairāk nekā 20 000 kvadrātmetru lielā platībā, kas būs pirmais jaunā "K Senukai" koncepta veikals Baltijas valstīs. Tāpat pārveidotajā tirdzniecības centrā turpinās darboties veikals "Rimi", kā arī citi dažādu preču un pakalpojumu sniedzēji.

Tirdzniecības un "K-Senukai" biroju centra kopējā platība būs 29 500 kvadrātmetri, bet iznomājamā mazumtirdzniecības platība - 27 100 kvadrātmetri. Iznomājamā enkurnomnieku - "K Senukai" un "Rimi" - platība būs 25 400 kvadrātmetri, bet pārējā mazumtirdzniecības iznomājamā platība - 1700 kvadrātmetri.

Tirdzniecības centram pēc rekonstrukcijas būs divi stāvi, no kuriem pirmajā atradīsies mazumtirdzniecības telpas, bet otrajā stāvā - "K Senukai" biroju centrs. Tāpat tirdzniecības centrā būs autostāvvieta ar 750 spēkratu novietošanas vietām.

Rekonstruēto "Galeriju Azur" plānots atvērt 2019.gada otrajā pusgadā.

Aģentūrai LETA nav izdevies sazināties ar "Galerija Azur" pārstāvjiem, lai noskaidrotu, kad precīzi tirdzniecības centrs tika slēgts un kāds ir rekonstrukcijā plānotais investīciju apmērs. Norādītais kontakttālrunis ir atvienots, savukārt uz ar jautājumiem izsūtīto e-pastu atbilde tā arī nav saņemta.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, "MD Galerija Azur" reģistrēta 2002. gadā, tās pamatkapitāls ir 11 872 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam uzņēmumam UAB "KS Holding". 2017. gadu "MD Galerija Azur" noslēdza ar 2,832 miljonu eiro apgrozījumu un 674 628 eiro peļņu.

Jau ziņots, ka 2016. gadā Lietuvā reģistrētajam uzņēmumam UAB "KS Holding" kļūstot par tirdzniecības centru "Azur" pārvaldošā uzņēmuma "MD Galerija Azur" īpašnieci, par tā pastarpināto īpašnieku kļuva Somijas tirdzniecības koncerns "Kesko Oyj".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)