Banner 980x90

Rīdziniekus aicina vēl izmantot asins ziedošanas iespējas

Riga24.lv
Riga24.lv
Lai gan situācija ar asins krājumiem pirms svētku brīvdienām šobrīd ir stabila, Valsts asinsdonoru centrs (VADC) aicina cilvēkus vēl līdz plkst.14.00 nodot asinis centra telpās Sēlpils ielā vai arī centra specializētajā autobusā, kas šobrīd atrodas Brīvības pieminekļa laukumā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja centra pārstāve Zane Mousavi, situācija ar asins krājumiem ir stabila, tomēr ne tāda, kādu VADC būtu vēlējies. Līdz ar to centrs aicina cilvēkus vēl šodien ziedot asinis.

Šobrīd VADC rīcībā ir 163 devas 0 rēzus pozitīvās grupas asinis un 79 devas 0 rēzus negatīvās grupas asinis. Šobrīd pieejamas arī 278 devas A rēzus pozitīvās grupas asinis un 79 devas A rēzus negatīvās grupas asinis. Tāpat pieejama 191 deva B rēzus pozitīvās grupas asinis un 51 deva B rēzus negatīvās grupas asinis, savukārt AB grupas asinis šobrīd centrā ir vismazāk - 104 devas rēzus pozitīvās grupas asinis un 11 devas rēzus negatīvās grupas asinis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)