Banner 980x90

Riepas ir ļoti nozīmīga automašīnas sastāvdaļa

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai gan varētu šķist, ka riepas ir tikai viena no daudzām automašīnās sastāvdaļām, jāatceras, ka tās iespaido gan braukšanas ērtumu, gan drošību, tāpēc riepu nozīme ir būtiska.

Īsa pamācība piemērotāko riepu izvēlē
Auto vadīšana lielā mērā atkarīga no riepām – tās ietekmē saķeri ar ceļu un bremzēšanas ceļa garumu, turklāt riepu kvalitāte atstāj iespaidu arī uz degvielas patēriņu. Šo iemeslu dēļ ir svarīgi iegādāties automašīnai un braukšanas stilam piemērotākās riepas. Lūk, pāris padomu, kurus ņemt vērā pirms riepu iegādes:
- pārliecinies, kādas riepas Tavam automobilim nepieciešamas, iepazīstoties ar informāciju uzlīmē, kas atrodas uz benzīna bākas durvju vāciņa vai durvju ailē;
- izvēlies sezonai piemērotas riepas – ziemas riepas paredzētas izmantošanai uz ceļiem, kuru segums ir slapjš vai to klāj sniegs un ledus. Vasaras riepas savas labākās īpašības demonstrē, kad gaisa temperatūra pārsniedz +7 grādus pēc Celsija, savukārt vissezonas riepas piemērotas, lai pārvietotos pa labi tīrītiem lauku ceļiem un pilsētu;
- pievērs uzmanību protektoram – riepas ar simetrisku protektoru piemērotas, ja galvenokārt pārvietojies pa pilsētu un veic salīdzinoši nelielas distances; asimetriska protektora riepu iekšmala novada ūdeni, savukārt ārmala nodrošina labu saķeri, tādēļ tās piemērotas arī garākiem izbraucieniem un mēdz sniegt labāku saķeri uz slapja seguma; virzienveida riepu protektors piemērots sportiskai braukšanai, turklāt tas spēj efektīvi novadīt sniegu un ūdeni, garantējot lielisku saķeri.

Tyrecho.com – patīkama alternatīva parastajam riepu iegādes procesam
Tā vietā, lai apmeklētu tuvējos servisus un veikalus, kuros tiek pārdotas automašīnu riepas, izvēlies Tyrecho.com pakalpojumus! Šis uzņēmums savā mājaslapā tyrecho.com apkopojis lielu daļu Latvijas uzņēmumu, kuros tiek piedāvātas kvalitatīvas riepas un ar tām saistīti pakalpojumi. Viss, kas Tev jāizdara – filtrā jāievada sava automobiļa vai nepieciešamo riepu parametri, un Tev tiks piedāvāta informācija ar visiem uzņēmumiem, kur šādas riepas iespējams iegādāties. Papildus riepu galvenajiem parametriem un cenai tiek norādīti arī pieejamie pakalpojumi, ko konkrētais riepu serviss piedāvā. Tev atliek vien izvēlēties piemērotāko riepu iegādes vietu, norādīt dienu un laiku, kad vēlies tās saņemt un rezervēt – tieši tik vienkāršs ir Tyrecho.com pakalpojums, kas ļauj ietaupīt gan naudu, gan laiku. Par riepām norēķināties vajadzēs uz vietas, ierodoties tām pakaļ.

Kad esi jaunu automašīnas riepu meklējumos, izmanto Tyrecho.com pakalpojumus un iegūsti savam auto nepieciešamās riepas un servisu par labāko cenu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)