Banner 980x90

Rīgā deguši atkritumi 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Aizvadītajā diennaktī platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Katlakalna ielā Rīgā, kur 50m2 platībā dega atkritumi, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.12.13 un plkst.13.40 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 26.septembra plkst.6.30 līdz 27.septembra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 47 izsaukumus, no kuriem 23 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 18 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, kūdra, sadzīves mantas, dators, četras vieglās automašīnas, ēkas siena, divi šķūņi, dzīvojamās mājas jumts, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)