Banner 980x90

Rīgā neadekvāts jaunietis uz ielas sadur vīrieti un mēģina uzbrukt vēl diviem garāmgājējiem

Rīga, 23.nov., LETA. Rīgā Pašvaldības policija (RPP) aizturējusi kādu jaunieti, kurš uz ielas sadūris vīrieti un mēģinājis uzbrukt vēl diviem nejaušiem garāmgājējiem, aģentūru LETA informēja RPP.

Naktī uz 19.novembri pašvaldības policisti Kurzemes prospektā pamanīja uz zemes guļošu vīrieti un netālu no viņa trīs vīriešus, kuri tajā brīdī cīkstējās. Kārtības sargi cīniņu izšķīra, un divi no jaunajiem vīriešiem paskaidroja, ka viņi mēģinājuši aizturēt uzbrucēju - trešo jaunieti.

Abi vīrieši pastāstīja, ka iepriekš devušies mājās kājām pēc valsts simtgades svinībām, kad ielas malā pamanījuši guļošu vīrieti. Brīdī, kad viņi piegājuši klāt, pie viņiem pieskrējis netālu esošs pusaudzis, kurš pēkšņi uzbrucis, kliedzot nesakarīgas frāzes par nāvi un Dievu. Abi vīrieši puisi mēģinājuši sagūstīt, taču tajā brīdī ieradusies policijas ekipāža.

Agresīvo pusaudzi policisti aizturēja.

Uz zemes guļošajam vīrietim bija neskaitāmas durtas un grieztas brūces vēderā, tādēļ bija svarīgi apturēt asiņošanu, lai cietušais nenomirtu no asins zuduma.

Nedaudz vēlāk darbu ar 56 gadus veco cietušo pārņēma mediķi, tāpat notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri netālu atrada zemē nomestu asiņainu nazi, kas visdrīzāk bija izmantots uzbrukumā.

Turpinot sarunu ar abiem aculieciniekiem, kuri uzbrucēju mēģināja aizturēt, noskaidrojās, ka viens no viņiem ir stažieris RPP.

Darbu ar 17 gadus veco aizturēto pārņēma Valsts policijas darbinieki. Arī Valsts policijas klātbūtnē iespējamais pārkāpējs nespēja neko sakarīgu paskaidrot, vien atkārtoja nesakarīgas frāzes par nāvi un Dievu.

Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess un ekspertīzēs skaidros, vai aizturētais jaunietis ir bijis narkotiku ietekmē, vai arī viņa rīcība saistīta ar kādu psihiska rakstura kaiti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)