Banner 980x90

Rīgā notiks akcija "Francijas garša" un tiks atklāta izstāde par Bordo vīniem

Rīga, 13.marts, LETA. 21.martā jau ceturto gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies akcija "Francijas garša", aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

To iedibinājusi Francijas Eiropas un Ārlietu ministrija sadarbībā ar šefpavāru Alēnu Dikasu. Akcijā piedalīsies vairāk nekā 3000 restorānu piecos pasaules kontinentos.

Šī gada akcijā Latvijā īpaša vērība tiks pievērsta dienvidrietumu Francijas (Jaunās Aktivānijas) virtuvei. Francijas institūts interesentiem piedāvā kursus un konkursus saistībā ar pavārmākslu, bet 14 Latvijas restorāni piedāvās īpašās franču ēdienkartes.

Jaunās Aktivānijas reģions ir visā pasaulē atzīta zīmola - Bordo vīna - dzimšanas vieta. Rīgas un Bordo 25 gadu sadraudzības pasākumos sadarbībā ar Francijas Institūtu Latvijā tiek organizēta foto izstāde par Bordo vīniem un to vēsturi, kas līdz 26.martam būs apskatāma tirdzniecības centrā "Spice" un pēc tam arī citās Latvijas pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)