Banner 980x90

Rīgā organizēs skrējienu sēriju "100 km Latvijas simtgadei"

Rīga, 4.apr., LETA. No aprīļa līdz oktobrim Rīgā tiks organizēta skrējienu sērija "100 km Latvijas simtgadei", kurā ikviens skriešanas vai nūjošanas entuziasts varēs piedalīties bez maksas, aģentūru LETA informē Rīgas domē.

Akcija notiks 11 posmos laika posmā no 10.aprīļa līdz 9.oktobrim. Skrējieni notiks pa Rīgas tiltiem, Lucavsalu un AB dambi un tas ir viens no Latvijas simtgades Rīgas programmas pasākumiem.

Kā norāda domes pārstāvji, piedaloties vismaz desmit sacensību posmos un katru reizi veicot desmit kilometru distanci, iedzīvotājiem būs iespēja noskriet vai nosoļot savus 100 kilometrus par godu Latvijas simtgadei. Lai skrējienā varētu piedalīties arī bērni, būs iespēja pieteikties distancei, kuras aplis ir vienu kilometru garš. Visi 100 kilometrus pievarējušie un bērni, kuri būs piedalījušies vismaz desmit seriāla posmos, dāvanā saņems īpašas skrējiena medaļas ar Latvijas simtgades simboliku.

"Šogad, izskrienot Rīgas tiltus, salas un pussalas, ikviens varēs izbaudīt skaistos pilsētas skatus un apzināt sevi kā daļu Rīgas, jo distances plānotas tā, ka dalībniekiem netraucēs ne sarkanās gaismas signāli luksoforos, ne pa ielu braucošās automašīnas," norāda Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Dina Vīksna.

Skrējiena dienā ikviens varēs startēt sev izdevīgā laikā no plkst.16.30 līdz plkst.19. Skrējieni notiks 10.aprīlī, 17.aprīlī un 24.aprīlī, 5.jūnijā, 12.jūnijā un 19.jūnijā, 28.augustā, 4.septembrī, 11.septembrī un 25.septembrī, kā arī 9.oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)