Banner 980x90

Rīgā par amfetamīna realizēšanu aiztur bērnudārza aukli

Rīga, 17.apr., LETA. Valsts policija (VP) šonedēļ Rīgā par amfetamīna realizāciju aizturējusi bērnudārza auklīti, pie kuras kopumā atrasti 40 grami amfetamīna, aģentūrai LETA pastāstīja VP Rīgas Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks Norberts Trepša.

Sieviete aizturēta aizdomās par apreibinošo vielu realizāciju. Sieviete kādam klientam bērnudārza teritorijā realizējusi 20 gramus apreibinošās vielas. Pie sievietes atrasti vēl 20 grami aizliegtās vielas. Izņemtais daudzums skaitās liela apmēra, norādīja Trepša.

Lai neciestu bērnudārza audzēkņi un viņiem nerastos psiholoģiskas problēmas, aizturēšana notikusi korektā veidā, piebilda policijas pārstāvis.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka auklīte arī bijusi narkotiku lietotāja.

Izmeklēšanas interesēs Trepša plašāku informāciju nesniedza, tostarp neatklāja, kurā pilsētas rajonā noziegums noticis.

Ziemeļu iecirkņa apkalpojamā teritorijā ir vairāki galvaspilsētas rajoni, piemēram, Vecmīlgrāvis, Sarkandaugava, Mežaparks, daļa no Čiekurkalna un Rīgas centra ielām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)