Banner 980x90

Rīgā pie Brāļu kapiem noslepkavots maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus

Rīga, 30.maijs, LETA. Pie Rīgas Brāļu kapiem trešdienas rītā noslepkavots maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Valsts policija aģentūrai LETA šādu informāciju nekomentē.

Bunkus masu medijos minēts saistībā ar "Trasta komercbankas" likvidācijas procesu.

Jau ziņots, ka pie Rīgas Brāļu kapiem trešdienas rītā notikusi slepkavība, aģentūrai LETA apstiprināja VP.

Slepkavība notikusi plkst.8.40 Aizsaules ielā 1. Izmantojot šaujamieroci, nogalināts kāds vīrietis, kurš pārvietojās ar baltas krāsas "Range Rover" automašīnu. Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu.

Notikuma vietā ieradušās vismaz piecas policijas automašīnas. Norobežota plaša teritorija. Baltais "Range Rover" ir braucis virzienā uz Brāļu kapiem, nobraucis no ceļa labajā pusē, nolauzis ceļa zīmi un ietriecies kapu nožogojumā, to sabojājot. Automašīnai ir nolauzts aizmugurējais ritenis.

Neatliekamās palīdzības automašīnu notikuma vietā nav.

Blakus automašīnai guļ vīrietis bez dzīvības pazīmēm.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus vai tos, kuriem ir jebkāda informācija par notikušo, zvanot pa tālruni 67014002. VP uzsver, ka jebkura informācija var būt ļoti noderīga izmeklēšanā.

Policija strādā notikuma vietā un patlaban Aizsaules ielā ir bloķēta satiksme ceļa posmā no Gaujas ielas līdz Brāļu kapiem. VP aicina netuvoties notikuma vietai, lai policija var netraucēti veikt darbu.

VP sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116. panta par citas personas slepkavību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)