Banner 980x90

Rīgā prezentēs jaunu grāmatu "Vingrinājumi muguras veselībai"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Informējot par iespējām, kā pareizi uzturēt un saglabāt veselu muguru, trešdien, 13.jūlijā, "Apgāds Zvaigzne ABC" rīkos sporta fizioterapeita Artūra Ivuškāna un mākslinieces Vitas Lēnertes izveidotās grāmatas "Vingrinājumi muguras veselībai" prezentāciju.

Grāmatas prezentācija notiks "Sunfit" sporta klubā "Saules akmenī", Balasta dambī 1a, sākums plkst.15.00.

Kā aģentūru LETA informēja izdevniecības pārstāve Kristīne Ilziņa, pasākumā plānots arī seminārs, kurā grāmatas autors interesentiem sniegs pamatinformāciju par muguru un tās veselības saglabāšanu, piedāvās ieteikumus, kā visefektīvāk izmantot grāmatas padomus, kā arī praktiski demonstrēs, kā pareizi izpildīt muguras vingrinājumus.

Grāmatā visvairāk uzmanības tiek pievērsts tieši muguras jostas daļai un iegurnim, jo tiem ir būtiska nozīme stājas veidošanā un kustību procesā. Katram vingrinājumam pievienota informācija par galvenajiem muskuļiem, kuri tiek nodarbināti tā izpildes laikā. Grāmatā sniegta svarīga informācija par to, kā sagatavoties slodzei, pareizi elpot, kā arī sniegti citi vērtīgi padomi.

Grāmatā kopumā ir četras nodaļas. Tajās doti vingrinājumu apraksti, ilustrācijas un norādījumi par pareizu izpildi, savukārt noslēgumā pievienoti daži vingrinājumu kompleksi, ko vēlāk katrs var papildināt, veidojot sev vispiemērotāko kompleksu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)