Banner 980x90

"Riga Summer Race" jubilejas sacīkstes varēs vērot LMT Straumes tiešraidē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šajās brīvdienās, 20. un 21.augustā, Biķernieku trasē norisināsies Baltijas autošosejas festivāls "Riga Summer Race", kas šogad svin savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Autosporta cienītājiem par prieku šo pasākumu 21.augustā būs iespējams vērot arī video tiešraidē, ko nodrošinās "LMT Straume".

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Evita Tīdmane, pasākuma tiešraidi mobilās televīzijas lietotnē "LMT Straume" vai internetā straume.lmt.lv varēs skatīties 21.augustā no plkst.14.00, kad trasē savā trešajā braucienā dosies Igaunijas čempionāta "BMW 325" klases autosportisti. Plkst.14.55 savu pirmo braucienu aizvadīs Latvijas čempionāta "Kumho Challenge" klase. Pēc tam uz starta stāsies šī festivāla jaudīgākie "Baltic Touring Cars" klases spēkrati, kam plkst.16.05 sekos "Legend Cars" braucēji.

Par godu "Riga Summer Race" 5 gadu jubilejai Biķernieku trasē pirmo reizi būs iespēja redzēt arī vēsturisko automašīnu VAZ un VOLGA izturības braucienu, kas šāda formāta sacīkstēs piedalīsies pirmo reizi. No plkst.17.30 savos otrajos braucienos dosies "Kumho Challenge", "Baltic Touring Cars" automašīnas. Tiešraide noslēgsies ar miniatūro "Legend Car" klases automašīnu otro braucienu.

Autosporta cienītājs un pasākuma vadītājs Pauls Timrots visas dienas garumā intervēs dalībniekus gan servisa parkā, gan pirms starta, lai uzzinātu pirmos iespaidus un viedokļus. Pašas sacensības komentēs Oskars Kaņeps-Kalniņš un Artūrs Virbulis, lai skatītājiem būtu vieglāk izsekot līdzi norisēm trasē un finiša taisnē.

Čempionāta ietvaros tiks aizvadīts Baltijas, Latvijas, Lietuvas autošosejas čempionāts, kā arī Igaunijas čempionāts "BMW 325" automašīnām. Tiks noskaidroti "Legend Cars" kausa ieguvēji, būs iespēja vērot unikālu vēsturisko automašīnu izturības braucienu un par godu 5 gadu jubilejai 20.augustā norisināsies arī "ENEOS OIL 6H izturības sacīkstes".

Biļetes uz Baltijas autošosejas festivālu "Riga Summer Race" iespējams iegādāties www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā uz abām dienām 7 eiro, sacensību dienā 10 eiro, bērniem līdz 12 gadu vecumam, invalīdiem un pensionāriem ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)