Banner 980x90

Rīgā tramvajs notriecis vīrieti

Rīga, 22.dec., LETA. Vakar Rīgā 66 gadus vecs vīrieti notriecis tramvajs, un cietušais nogādāts slimnīcā, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vīrietis sadursmes rezultātā guva vairāku ķermeņa daļu nopietnus bojājumus, tostarp galvas un krūškurvju traumas, kā arī mugurkaula skriemeļu bojājumus.

Tāpat vakar slimnīcā tika nogādāts 28 gadus vecs vīrietis, kurš cieta sadursmē ar automašīnu. Arī šis cilvēks guva vairāku ķermeņa daļu nopietnus bojājumus, tostarp galvas un mugurkaula traumas, turklāt mediķiem ir aizdomas, ka vīrietis guvis arī iekšējo orgānu bojājumus.

Savukārt Zemgalē sadursmē ar vieglo automašīnu cieta 68 gadus vecs vīrietis, kurš guva galvas un kājas traumas, kā arī tika nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1116 izsaukumiem, no tiem 194 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)