Banner 980x90

Rīgā uzstāsies amerikāņu grupa "Foo Fighters"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nākamgad, 21.jūnijā, Lucavsalā, Rīgā, brīvdabas rokkoncertu piedāvās amerikāņu grupa "Foo Fighters", aģentūru LETA informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Viņš norādīja, ka vairāk nekā divarpus stundu garais priekšnesums Daugavas krastā būs amerikāņu rokgrupas pirmā un vienīgā uzstāšanās Baltijā, līdz ar to sagaidāms, ka šovu apmeklēs arī daudzi tūkstoši fanu no kaimiņvalstīm. Šajā dienā koncerta viesi būs Skotijas trio "Biffy Clyro" kā arī atzītais ASV un Lielbritānijas duets "The Kills".

Koncerta izskanēs tādas "Foo Fighters" dziesmas kā "The Pretender", "Everlong", "Best Of You", "All My Life", "My Hero", "Learn To Fly", "Walk", "Something From Nothing" un daudzi citi.

Vairāk nekā 20 gadu karjeras laikā, kopš izdots pirmais "Foo Fighters"albums, Deivs Grols, Teilors Hovkins, Neits Mendels, Kriss Šiflets un Pets Smīrs kļuvuši par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē.

"Foo Fighters" ir ieguvuši vienpadsmit "Grammy" balvas un pārdevuši vairāk nekā 30 miljonus albumu. Grupas jaunākais albums "Sonic Highways" tika laists klajā 2014.gadā.

Savukārt "Biffy Clyro" pēdējo gadu laikā ir apliecinājusi sevi kā viena no pasaules interesantākajām grupām, un tās popularitāte jau sasniegusi lielus apmērus. Skotijas trio šovi daudzviet Eiropā ir izpārdoti, turklāt "Biffy Clyro" šovasar izdotais albums "Ellipsis" guvis lielus panākumus visā pasaulē.

Duets "The Kills" ir dibināts 2000.gadā, apvienojoties amerikāņu dziedātājai Elisonai Moshartai un britam Džeimijam Hinsam. "The Kills" šogad pieteica savu atgriešanos, laižot klajā piekto studijas albumu "Ash & Ice".

Biļetes uz "Foo Fighters" brīvdabas rokkoncertu varēs iegādāties no ceturtdienas, 15.decembra, plkst.10 "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Pirmās 5000 biļetes maksās 59 eiro, pēc tam to cena būs 69 eiro.

Trešdien, 14.decembrī, plkst.10 "Biļešu servisa" kasēs un internetā tiks sākta biļešu iepriekšpārdošana "FBI" koncertu kluba biedriem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)