Banner 980x90

Rīgas Anglikāņu baznīcā uzstāsies jauniešu koris "molto cantabile" no Šveices

Rīga, 25.jūl., LETA. Rīgas Anglikāņu baznīcā šodien plkst.13 notiks Šveices jauniešu kora "molto cantabile" koncerts "Ūdens skaņas un klusums", aģentūru LETA informēja pasākuma producents Guntars Felsbergs.

Kolektīvs salīdzinoši īsā laika periodā kopš 2003.gada sasniedzis nozīmīgi starptautisku konkursu laurus Tolosā (Spānija), Špitālē (Austrija) un Marktoberdorfā (Vācija). Īpaši nozīmīgs korim ir arī uzaicinājums uzstāties Kārnegija zālē Ņujorkā (ASV). Koris ir uzstājies daudzviet Viduseiropā, tostarp arī Prāgas, Budapeštas un Ļubļanas koncertzālēs.

"Molto cantabile mūzikā nozīmē dziedoši, plūstoši, gludi un līgani. Koris savās programmās ietver nevis esošos kora mūzikas standartus, bet meklē savdabīgo, īpatnējo, jaunatklāto vai senaizmirsto," kolektīva muzikālo sniegumu aprakstīja Felsbergs.

Gaidāmajā programmā iekļauti Semjuela Bārbera, Johannesa Brāmsa, Knūta Nīsteta, Morisa Ravela, Metjū Herisa un Mozus Hogana skaņdarbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)