Banner 980x90

Rīgas Austrumu slimnīcā pirmdien atvērs pierakstu uz radioloģijas izmeklējumiem

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā pirmdien, 21.martā, tiks atvērts pieraksts uz radioloģiskajiem izmeklējumiem līdz gada beigām, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Potetinova.

Slimnīcas vadība gan aicina iedzīvotājus pirmdien nesteigties un nedrūzmēties pie slimnīcas jau pašā rīta agrumā, jo ir saņemtas papildu kvotas un pieraksts ir atvērts līdz gada beigām. Tas nozīmē, ka pieteikties uz valsts apmaksātiem diagnostiskās radioloģijas izmeklējumiem varēs ne tikai 21.martā.

Pirmdien pieraksts tiks atvērts no plkst.8 un pieteikties izmeklējumiem varēs gan klātienē, gan arī telefoniski. Slimnīca prognozē, ka, visticamāk, tiks saņemts liels ienākušo elektronisko pieteikumu skaits, laiks, kas nepieciešams to apstrādei, var ievērojami pieaugt.

Slimnīcas valdes priekšsēdētāja Anita Slokenberga skaidro, ka līdz ar lielo iedzīvotāju pieprasījumu pēc Austrumu slimnīcas speciālistiem ir panākta vienošanās ar Nacionālo veselības dienestu par lielāku ambulatoro pasūtījumu mūsu slimnīcai, kas nozīmē, ka šogad ir piešķirts lielāks kvotu apjoms. Tās primāri tiks novirzītas, lai palielinātu valsts apmaksāto izmeklējumu skaitu onkoloģiskajiem pacientiem.

Jau ziņots, ka 1.februārī Austrumu slimnīcā dažu stundu laikā uz atsevišķiem izmeklējumiem aizpildītas visas valsts kvotētās vietas, aģentūra LETA uzzināja slimnīcā.

Tajā dienā tika atvērts pieraksts uz izmeklējumiem martā - magnētisko rezonansi, datortomogrāfiju, ultrasonogrāfiju un osteodensitometriju. Jau līdz pusdienlaikam bija aizpildītas valsts apmaksātās vietas uz magnētisko rezonansi Latvijas Onkoloģijas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)