Banner 980x90

Rīgas centra, Juglas un Teikas apkaimju iedzīvotājiem iespējama ūdens uzduļķošanās

Rīga, 14.dec., LETA. No šodienas plkst.23 līdz 15.decembra plkst.7 SIA "Rīgas ūdens" plāno veikt Tērbatas ielas maģistrālā ūdensvada skalošanu, kā rezultātā līdz pat nākamās nedēļas sākumam iespējama pastiprināta ūdens uzduļķošanās pilsētas centrā, kā arī Juglas un Teikas apkaimēs, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Arturs Mucenieks.

Kā skaidroja Mucenieks, pēdējā laikā uzņēmums arvien biežāk saņēmis centrā dzīvojošo sūdzības par vizuāli nekvalitatīvu saņemto ūdeni. Uzņēmumu speciālistu veiktā analīze liecina, ka tā iemesls varētu būt nogulsnes uz Tērbatas ielas maģistrālā ūdensvada sieniņām, kā rezultātā pieņemts lēmums veikt ūdensvada skalošanu.

Plānotie ūdensvada skalošanas darbi notiks posmā no Gaisa tilta, Brīvības un Krišjāņa Barona ielas apkaimē, līdz pat Raiņa bulvāra un Marijas ielas krustojumam, trasē Cēsu iela - Tallinas iela - Tērbatas iela - Brīvības iela - Raiņa bulvāris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)