Banner 980x90

Rīgas dome Āgenskalnā esošu īpašumu pārdevusi par gandrīz divas reizes lielāku summu nekā noteiktā sākumcena

Rīga, 6.aug., LETA. Nekustamo īpašumu Āgenskalnā, Mazajā Nometņu ielā 24, Rīgas dome pārdevusi par gandrīz divas reizes lielāku summu nekā noteiktā sākumcena, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Īpašuma sākumcena bija noteikta 295 600 eiro vērtībā. Izsolē piedalījās pieci dalībnieki. Viens solīšanas solis bija 3000 eiro un pēc 83 izsoles soļiem īpašumu par 544 600 eiro savā pārziņā ieguva SIA "OA Group". "Firmas.lv" pieejamie dati liecina, ka uzņēmums dibināts pērnā gada aprīlī un tā pamatkapitāls ir 2 800 eiro. Firma neveic saimniecisko darbību un pērn strādājusi ar 21 eiro zaudējumiem.

Pēc Rīgas domes Pilsētas īpašumu komitejas priekšsēdētāja Oļegs Burova (GKR) domām, izsoles rezultāti liecina, ka Āgenskalna tirgus plānotā attīstība labvēlīgi ietekmē arī nekustamā īpašuma nozari šajā apkaimē. Viņš norāda, ka jau šobrīd ir vērojama liela interese no investoriem par gatavību investēt apkaimes sakārtošanā un turpmākā attīstībā.

Mazajā Nometņu ielā 24 atrodas četrstāvu ēka 2088 kvadrātmetru platībā un zemesgabals 1683 kvadrātmetru platībā. Īpašums atrodas kvartālā starp Mazo Nometņu ielu, Mārupes ielu, Ventspils ielu un Liepājas ielu. Ēkas ekspluatācija uzsākta 1910.gadā, taču līdz šim tā nebija iznomāta un netika izmantota.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)