Banner 980x90

Rīgas dome "Latvijas Sarkanajam krustam" lietošanā nodos telpas Aptiekas ielā 8

Rīgas pilsētas pašvaldība biedrībai "Latvijas Sarkanais krusts" bezatlīdzības lietošanā nodos neapdzīvojamās telpas dzīvojamā mājā Aptiekas ielā 8, šodien nolēma Rīgas dome.

Nekustamais īpašums sastāv no dzīvojamās mājas daļas, kurā ietilpst 17 telpas ēkas 1.stāvā ar kopējo platību 148 kvadrātmetri. Tā aprēķinātā bilances vērtība ir 2865 eiro.

Nekustamais īpašums tiek nodots bezatlīdzības lietošanā līdz brīdim, kamēr biedrībai ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss, vai līdz brīdim, kad nekustamais īpašums būs nepieciešams pašvaldībai tās funkciju nodrošināšanai, bet ne ilgāk par desmit gadiem.

Telpu nodošanas mērķis ir biedrības darbības nodrošināšana sociālo pakalpojumu sniegšanas jomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)