Banner 980x90

Rīgas dome sabiedrības integrācijas projektu konkursā no nevalstiskajām organizācijām saņēmusi 63 pieteikumus

Rīga, 29.janv., LETA. Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sabiedrības integrācijas projektu konkursā no nevalstiskajām organizācijām saņēmis 63 pieteikumus par kopējo summu 303 640 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja departamenta pārstāve Indra Vilde.

Šobrīd atbilstoši konkursa nolikumam notiek projektu izvērtēšana, jo projektu īstenošanai pašvaldības budžetā šogad kopumā atvēlēti 120 000 eiro, kas nozīmē, ka visas iesūtītās ieceres realizēt nebūs iespējams. Konkursa rezultāti tradicionāli tiks paziņoti ne tikai projektu iesniedzējiem, bet arī publicēti departamenta mājaslapā.

Līdzekļi projektu aktivitāšu īstenošanai tiks piešķirts trīs tematiskajās jomās - pilsoniskās līdzdalības un savstarpējās sadarbības attīstība, sociālās integrācijas veicināšana un iecietības veicināšana un jebkādas diskriminācijas novēršana.

Konkurss tiek rīkots, lai veicinātu integrāciju Rīgā un sekmētu saliedētas sabiedrības veidošanos, kurā ir augsts iedzīvotāju līdzdalības un sadarbības līmenis, kā arī tiek respektētas demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)