Banner 980x90

Rīgas domes departamenti rosina atļaut alkohola tirdzniecību veikalos no plkst.10 līdz 19

Rīga, 17.okt., LETA. Rīgas domes Labklājības departaments un Izglītības kultūras un sporta departaments rosina atļaut alkohola tirdzniecību veikalos no plkst.10 līdz 19.

Minētais priekšlikums iesniegts izskatīšanai 18.oktobrī gaidāmajā Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā.

Priekšlikuma autori norādīja, ka ideja paredz mazināt alkohola tirdzniecību. Tādējādi rosināts noteikt alkohola tirdzniecības aizliegumu veikalā no plkst.19 līdz plkst.10.

Tāpat priekšlikums paredz aizliegt tirgot alkoholu veikalos svētdienās, kā arī vairākkārtīgi palielināt licences maksu kafejnīcām, ja alkohols tiek tirgots nakts laikā.

Saskaņā ar Alkoholisko dzērienu aprites likumu, alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecība ir aizliegta no plkst.22 līdz plkst.8, izņemot tādas mazumtirdzniecības vietas, kurās alkoholiskie dzērieni tiek realizēti tikai izlejamā veidā un tiek nodrošināta to patērēšana uz vietas, kā arī beznodokļu tirdzniecības veikalus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)