Banner 980x90

Rīgas domes jautājumu par Ušakova atbrīvošanu no amata skatīs jau šopēcpusdien

Rīga, 11.febr., LETA. Rīgas dome šodien plkst.16.30 sasaukusi ārkārtas sēdi, kurā tiks skatīts jautājums par mēra Nila Ušakova (S) atbrīvošanu no amata, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Šo jautājumu par Rīgas domes priekšsēdētāju atstādināšanu no amata pieteikuši opozīcijas deputāti.

Kā ziņots, pirms pāris nedēļām Rīgas domi atkārtoti "sašūpoja" korupcijas skandāls pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme". Veicot procesuālās darbības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veica kratīšanu Rīgas mēra kabinetā un dzīvesvietā.

Ušakovs pēc kratīšanām no amata atkāpties negrasās, jo viņam nekāds statuss šajā procesā piemērots neesot un viņš neesot veicis nekādas nelikumīgas darbības. "Saskaņa" paudusi viedokli, ka notikušās kratīšanas esot politiska izrēķināšanās.

Tāpat aizvadītajā sestdienā Rātslaukumā Ušakova atbalstam kulminācijas brīdī bija ap 3000 dalībnieku, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Pasākums noritēja mierīgi un bez incidentiem, aģentūru LETA informēja VP pārstāve Sigita Pildava.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)