Banner 980x90

Rīgas domes Vides pārvaldi turpmāk vadīs Evija Piņķe

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta (MVD) Vides pārvaldi turpmāk vadīs Evija Piņķe, aģentūrai LETA pastāstīja MVD direktora biroja vadītāja Inga Ivanova.

Viņa pastāstīja, ka Piņķe, kas izraudzīta starp diviem potenciālajiem amata kandidātiem, līdz šim bija departamenta Vides pārvaldes Vides uzraudzības nodaļas vadītāja. Ivanova uzsvēra, ka Piņķe ir pieredzējusi darbiniece, kas departamentā strādā kopš 2005.gada. Ivanova atzīmēja, ka Piņķe ir ne tikai pieredzējusi, bet arī augsti kvalificēta speciāliste, kura ieguvusi izglītību Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātē vides zinātņu specialitātē.

Ivanova paskaidroja, ka ir īstenota iepriekšējā iecere - izraudzīties jauno pārvaldes priekšnieku no departamenta iekšējo resursu vidus, lai iespējami veiksmīgi nodrošinātu pārvaldes darbības turpināšanos. Ivanova prognozēja, ka Piņķes pieredze un profesionālā sagatavotība bez liekiem sarežģījumiem ļaus turpināt iepriekšējā pārvaldes priekšnieka Askolda Kļaviņa (ZZS) iesākto darbu.

Ivanova pastāstīja, ka Piņķe amatā stāsies 18.jūlijā, savukārt viņas vietu Vides uzraudzības nodaļas vadītāja amatā varētu ieņemt kāds no nodaļas speciālistiem. Šobrīd precīzi nosaukt kāda speciālista vārdu ir pāragri, piebilda Ivanova.

Jau tika ziņots, ka līdzšinējais Rīgas domes MVD Vides pārvaldes vadītājs Askolds Kļaviņš (ZZS) kļuva par Saeimas deputātu pēc tam, kad no veselības ministra amata, kā arī no Saeimas deputāta amata atteicās Guntis Belēvičs.

Tā kā nav pieļaujams apvienot darbu Saeimas deputāta amatā un pašvaldības institūcijā, Kļaviņš Vides pārvaldes priekšnieka posteni ir spiests atstāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)