Banner 980x90

Rīgas, Liepājas un Ventspils lidostām piešķir kopā 82 418 eiro aviācijas drošības pasākumu veikšanai

Rīga, 28.maijs, LETA. Rīgas, Liepājas un Ventspils lidostām piešķirs kopā 82 418 eiro aviācijas drošības pasākumu veikšanai, otrdien sēdē nolēma Ministru kabinets (MK).

Valdība otrdien atbalstīja Satiksmes ministrijas (SM) sagatavoto rīkojuma projektu par valsts budžeta programmas "Līdzekļi aviācijas drošības, glābšanas un civilmilitārās sadarbības nodrošināšanai" līdzekļu izlietojumu.

Atbilstoši rīkojuma projektam AS "Starptautiskā lidosta "Rīga" tiks piešķirti 42 724 eiro, lai segtu daļu no lielizmēra reģistrētās bagāžas drošības pārbaudei nepieciešamās rentgena iekārtas iegādes summas. Savukārt SIA "Aviasabiedrība "Liepāja" saņems 20 000 eiro aviācijas drošības vadītāja uzturēšanas izdevumu segšanai, bet SIA "Ventspils lidosta" 19 694 eiro varēs izmantot aviācijas drošības personāla uzturēšanas izdevumiem un rentgena iekārtas apdrošināšanai.

SM skaidro, ka MK ir pilnvarots izlemt jautājumus par pakalpojumu sniegšanas saistīto izmaksu kompensāciju civilās aviācijas lidlaukiem, kuros drošības uzturēšanas pasākumi tiek finansēti no valsts budžeta programmas "Līdzekļi aviācijas drošības, glābšanas un civilmilitārās sadarbības nodrošināšanai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)