Banner 980x90

Rīgas Mūzikas internātvidusskolā – pavasara svētki skolēniem un pedagogiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
27. aprīlī BJC "Altona" zālē bija pulcējušies mazie mūziķi un viņu skolotāji uz pavasarīgiem mūzikas svētkiem – skolas gada atskaites koncertu.

Gaišā svētku noskaņā bērni ar saviem vecākiem klausījās piecu skolas koru un atsevišķu solistu priekšnesumā. Koncerta otrajā daļā notika ilggadējās mūzikas pedagoģes Aldas Šeļegovskas sveikšana jubilejā, kā arī pasniegti diplomi skolas skates uzvarētājiem.

Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas 27. gadadienas priekšvakarā skolas aktu zāle pulcēja svinīgi saposušos bērnus uz kopīgu pasākumu, kuru ievadīja Latvijas Valsts himnas dziedāšana un valsts karoga ienešana. Uzrunu teica tā laika notikumu aculiecinieks - Augstākās Padomes deputāts Arvīds Ulme. Neatkarības atjaunošanas laikā, kā arī tagad mūs vieno dziesma, kurai mūsu skolā ir ierādīta goda vieta. Svētku koncerta noslēgumā uzstājās 3.–4. klašu apvienotais koris.

Lai jauks pavasaris un 2016. / 2017. mācību gada noslēgums sakoptajā skolā un tās teritorijā visiem skolas audzēkņiem un skolas viesiem!

Aicinām visus interesentus pievienoties mūsu skolas muzikālajai saimei!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)