Banner 980x90

"Rīgas namu pārvaldnieks" apkurei pieslēgs pirmās sešas mājas

Rīga, 1.okt., LETA. SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) šodien apkurei plāno pieslēgt pirmās sešas uzņēmuma pārziņā esošās daudzdzīvokļu mājas, kuras iesniegušas kopības lēmumu par apkures pieslēgšanu vai to izdarījusi mājas pilnvarotā persona, aģentūru LETA informē uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

Apkuri iespējams pieslēgt tām dzīvojamām mājām, kuru kopīpašnieki ir norēķinājušies par dzīvojamā mājā saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem aizvadītajā apkures sezonā.

Siltuma pieslēgšana ēkām turpināsies visu nedēļu. Leiškalns gan atgādina, ka lēmumu par apkures pieslēgšanu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieki var pieņemt arī negaidot plaša mēroga apkures uzsākšanu Rīgas daudzdzīvokļu ēkās. Kopības lēmumu iespējams iesniegt jebkurā RNP klientu apkalpošanas centrā, kā arī iesūtīt pa pastu.

Lielākajā daļā RNP daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltumapgādes sistēmu darbojas, pamatojoties uz automatizēto siltummezglu iestatījumiem, kas nozīmē, ka katrai mājai apkures sistēma regulēsies automātiski, atbilstoši āra gaisa temperatūrai.

"Uzsākot apkures sezonu, gan ir jārēķinās ar to, ka ēkai ir nepieciešams laiks, lai uzsiltu. Ja tomēr ir aizdomas, ka automatizētā sistēma nestrādā atbilstoši, iedzīvotājus lūdzam vērsties PS "Siltumserviss Rīga" pa tālruni 80000610 vai uz RNP informatīvo tālruni 8900," norāda Leiškalns.

RNP apsaimnieko 4200 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)