Banner 980x90

Rīgas pašvaldība saviem darbiniekiem pirks veselības apdrošināšanu par 940 929 eiro

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgas pilsētas pašvaldība savām amatpersonām un darbiniekiem pirks veselības apdrošināšanu par 940 929 eiro, liecina Rīgas domes mājaslapā pieejamā informācija.

Iepirkuma konkurss par pilsētas pašvaldības amatpersonu un darbinieku veselības apdrošināšanu noslēdzās maija nogalē, taču atklātā konkursa uzvarētāja - AAS "Gjensidige Baltic" - vārds tika publicēts 8.jūnijā.

Kā galvenais kritērijs iepirkumu konkursa uzvarētāja noteikšanai tika izvirzīts saimnieciski visizdevīgākā un lētākā piedāvājuma izvēle. Šajā reizē apdrošināšanas pakalpojumus nodrošinās "Gjensidige Baltic", kas ir Norvēģijas apdrošināšanas kompānijas "Gjensidige Forsikring" meitasuzņēmums un Baltijas valstīs ar šādu nosaukumu darbojas kopš 2008.gada.

Līguma izpildes laiks ir 12 mēneši no līguma slēgšanas tiesību stāšanās spēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)