Banner 980x90

Rīgas Pašvaldības policija izglābj iereibušu peldētāju kombinezonā

Rīga, 17.jūl., LETA. Pagājušajā svētdienā Rīgā pašvaldības policijas darbinieki izglābuši kādu iereibušu peldētāju, kurš ūdenī bija devies kombinezonā, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Glābēji saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, stiprā alkohola reibumā devies peldēties un paša spēkiem vairs nespēja atgriezties krastā. No Ķīšezera glābšanas stacijas uz norādīto vietu Daugavā tika nosūtīta operatīvā motorlaiva.

Glābēji aptuveni 100 metru attālumā no krasta pamanīja slīkstošo vīrieti. Netālu no viņa atradās arī kāda airu laiva, no kuras airētājs vīrietim bija pametis glābšanas riņķi. Slīkstošajam vīrietim mugurā bija zilas krāsas kombinezons, kurš vilka viņu uz leju.

Stiprās viļņošanās un vēja dēļ glābēji, ievērojot īpašu piesardzību, ar motorlaivu piebrauca pie vīrieša. Tieši tobrīd viņš atlaida glābšanas rīku un lēnām sāka grimt zem ūdens, taču glābēji paspēja viņu iecelt laivā.

Informācija par glābšanas darbiem vienlaikus tika nodota arī mediķiem, kuri vīrieti hospitalizēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)