Banner 980x90

"Rīgas satiksme" darbinieku veselības apdrošināšanai rezervējusi trīs miljonus eiro

Rīga, 3.dec., LETA. Lai turpmākos trīs gadus varētu nodrošināt saviem darbiniekiem veselības apdrošināšanu, SIA "Rīgas satiksme" savā budžetā rezervējusi trīs miljonus eiro, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā redzams, ka līgums par tiesībām nodrošināt uzņēmuma darbiniekiem veselības apdrošināšanu noslēgts ar trim uzņēmumiem - AS "Balta", "Compensa Life Vienna Insurance Group" un AS "Baltijas apdrošināšanas nams". Līguma darbības termiņš ir trīs gadi un katru gadu tiks organizēta cenu aptauja, kuras rezultātā tiks noslēgts piegādes līgums ar vienu piegādātāju, kas iesniedzies saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu.

Tomēr, kā pastāstīja Bartaševiča, patlaban vēl nav skaidrs, vai uzņēmuma darbinieki izvēlēsies apdrošināšanu par visu iespējamo summu. "Atkarībā no nostrādātā darba stāža un tā, vai darbiniekam nav kādi disciplinārpārkāpumi vai citas nebūšanas, viņiem pienākas bonusu sistēmas punkti. Par šiem punktiem viņi var izvēlēties dažādas lietas, piemēram, atlaides pusdienām, iespēju lētāk iegādāties grāmatas, un citas lietas. Viena no šīm papildiespējām ir veselības apdrošināšana," skaidroja pārstāve.

Prognozētais apdrošināmo personu skaits ir 2000 gadā un trīs miljoni ir maksimālā prognozētā summa. "Bet tikpat labi darbinieki var izvēlēties noslēgt apdrošināšanas tikai viena vai divu miljonu vērtībā. Tādā gadījumā atlikusī summa nonāks atpakaļ uzņēmuma budžetā," pastāstīja Bartaševiča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)