Banner 980x90

Rīgas Sv.Pētera baznīcā notiks senās mūzikas koncerti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinot vasaras koncertu sēriju, piektdien, 5.augustā plkst.16.00 un plkst.17.00 Rīgas Sv.Pētera baznīcā aicinām uz baroka mūzikas koncertiem programmā "Mūzika vasaras vakarā". Šajā koncertu sērijā pēdējie koncerti notiks 20.augustā plkst.16.00 un plkst.17.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas Sv.Pētera baznīcas pārstāve Kristīne Lipenite, pusstundu garajās koncertprogrammās skanēs agrīnā itāļu un vācu baroka mūzika Latvijā labi pazīstamu mūziķu, senās mūzikas interpretu, Evitas Zālītes (soprāns), Ievas Nīmanes (baroka oboja, blokflauta), Aināra Paukšēna (viola da gamba, čells) un Jāņa Pelšes (klavesīns) izpildījumā. Koncertprogrammā tādu pasaules dižgaru kā Johana Sebastiāna Baha, Georga Frīdriha Hendeļa Georga Filipa Tēlemana, Domeniko Gabrielli u.c. skaņdarbi.

Senās mūzikas koncertu sērija ir brīnišķīgs papildinājums šīs vasaras kultūras notikumu klāstā. Īpašu atmosfēru rada koncertu norises vieta – Rīgas Sv. Pētera baznīca, kuras interjers uzburs autentisku baroka laika noskaņu – izsmalcinātam mākslas baudījumam gan mūzikas gardēdim, gan nogurušam ceļiniekam.

Ieejas biļete koncertā 5 eiro. Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Koncertu dienā biļetes Rīgas Sv.Pētera baznīcas kasē. Ieejas biļete uz abiem koncertiem 7.50 eiro.

Vairāk informācijas par koncertiem un koncertprogrammām: http://peterbaznica.riga.lv/lv/jaunumi/senas-muzikas-koncerti-muzika-vasaras-vakara/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)