Banner 980x90

Rīgas Zooloģiskajā dārzā nedēļas sākumā piedzimis ronēns

Rīga, 23.janv., LETA. Rīgas Zooloģiskajā dārzā pirmdien, 21.janvārī, piedzimis ronēns, aģentūru LETA informēja zoodārza pārstāvis Māris Lielkalns.

Kaundzimušais mazulis pirmās dienas uzturas krastā un ir siltā, biezā un pagaidām vēl mazliet dzeltenīgā kažociņā. Pēcāk mazuļa kažoks paliks pilnīgi balts. "Roņu mazulis aug ļoti strauji, burtiski pa dienām nevis nedēļām. Pēc pāris nedēļām to jau būs diezgan grūti atšķirt no pieaugušajiem dzīvniekiem," norādīja Lielkalns.

Roņu pārim - mātei Kristai un tēvam Puikam - šis ir otrais kopīgais mazulis. Pirmais pēcnācējs vārdā Ventiņa piedzima 2017.gadā un šobrīd dzīvo Varšavas zoodārzā Polijā. Savukārt Puika, kurš pērn nosvinēja savu 20 gadu jubileju, par tēvu kļuvis ceturto reizi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)