Banner 980x90

"RMS" piedāvā akciju - "Maksā ar skūpstu, brauc bez maksas"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētdien, 14.februārī visā pasaulē tiks atzīmēta mīlestības jeb Svētā Valentīna diena. Jau otro gadu pilnsabiedrība ''Rīgas mikroautobusu satiksme'' (RMS) mīlošiem pāriem rīko šajā dienā īpašu akciju, maksā ar skūpstu – brauc bez maksas.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja PS "Rīgas mikroautobusu satiksme" Sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa, atzīmējot Valentīna dienu, uzņēmums dāvā iespēju, mīlošiem pāriem – viņam un viņai, nokļūt ar minibusu uz kādu īpaši romantisku vietu Rīgā bez maksas. Ja pāris savu mīlestību, apliecinās ar skūpstu minibusa vadītāja priekšā. Šī akcija norisināsies visos 21 dienas maršrutos Rīgas pilsētas robežās. Īpašā Valentīna dienas akcija – bezmaksas brauciens par skūpstu, šogad norisināsies visas dienas garumā.

"Ar šādu akciju vēlamies sveikt visus rīdziniekus gada romantiskākajos svētkos – Valentīna dienā. Pagājušā gada šī akcija izpelnījās ļoti lielu atsaucību pasažieru vidū. Šo iespēju izmantoja gandrīz 800 pāru. Ceru, ka arī šogad, pāri izmantos mūsu dāvāto iespēju tikpat aktīvi kā pagājušo gadu," saka pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" komercdirektors Vitālijs Komars.

Informācija par minibusu maršrutiem, kustības grafikiem, ir pieejama RMS mājas lapā, sadaļā minibusu saraksts http://marsruti.lv/rigasmikroautobusi/. 

Atgādinām, ka ikvienam ir pieejama "Rīgas mikroautobusu satiksmes" mobilā aplikācija, kurā var ātri un ērti apskatīt minibusu kustību sarakstu, minibusa attiešanas laiku no pieturvietām, sekot līdzi minibusa atrašanās vietai reālā laikā. Jāņem vērā, ka datu pārraide tālrunī var kavēties, tāpēc lūdzam pasažierus uz pieturu doties laicīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)