Banner 980x90

Saistībā ar Dziesmu svētkiem veiktas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā un autostāvvietu darbībā

Rīga 6.jūl., LETA. Sabiedriskā transporta kustībā, maksas autostāvvietu un "Rīgas satiksmē" klienta apkalpošanas centru darbībā 8.jūlijā un 9.jūlijā tik veiktas izmaiņas, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmē".

"Rīgas satiksme" atgādina, ka diena pēc Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma dienas - 9.jūlijs - ir oficiālā brīvdiena visā valstī.

Līdz ar to Rīgas pilsētas sabiedriskais transports 9.jūlijā kursēs pēc brīvdienu saraksta. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas biļetes darba dienām, 9.jūlijā braukšanas biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā. Arī minibusi un ekspresbusi 9.jūlijā kursēs pēc svētdienu un brīvdienu saraksta.

Tikmēr maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 8.jūlijā varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Savukārt 9.jūlijā, autostāvvietās, kuras izvietotas Vecrīgā (R zona) un Vecāķos (V zona), par auto novietošanu būs jāmaksā. A, B, C un D zonas autostāvvietas norādītajā dienā varēs izmantot bez maksas, bet par apakšzemes stāvvietas Krišjāņa Valdemāra ielā 5a izmantošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Tāpat 8.jūlijā būs slēgti "Rīgas satiksme" klientu apkalpošanas centri, savukārt 9.jūlijā no plkst.10 līdz plkst.16 strādās klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)